Сделать старовой Добавить в закладки
Выберите язык:
Вход

Your Login Details

Forget Your Password?
Главная » ru » Новости » Новости Ассоциации » АСІУ провела розширене засідання Правління Асоціації «Спортивна індустрія України»

АСІУ провела розширене засідання Правління Асоціації «Спортивна індустрія України»

RSS

29 березня 2011 року відбулось довгождане розширене засідання Асоціації «Спортивна індустрія України», до участі в якому було запрошено усіх бажаючих членів-компаній АСІУ. На засіданні було обговорено чималу низку важливих питань, що стосуються ефективної діяльності Асоціації та усіх її членів.

У розширеному засіданні взяли участь: президент АСІУ Сушкевич В.М., віце-президент АСІУ Пекар В.О., віце-президент АСІУ Лебедько О.О., генеральний секретар АСІУ Якимчук В.В., член Правління АСІУ Євмінов В.В, Ромат Є.В. – керівник Спілки Рекламістів України, Мартин П.М. – Директор «Спорт для всіх», Слоєв І.С. – Голова постійно діючого Третейського суду при АСІУ, Дегтяр О.М. – керівник ГК «Інтер Атлетика», Копилов Г.П. – виконавчий директор АСІУ, Чорна М.В. – відповідальний секретар АСІУ, Гарач Н.Р. – прес-секретар АСІУ, Колесник В.М. – директор ТОВ «Денпол», Казак К.Д. – директор ТОВ «Спортивний магазин «Товари для спорту і туризму», Пархоменко Ю. – менеджер ТОВ «Євроіндекс», Зімін О.В. – директор ТОВ «ІнтерСпортСервіс», Владико С.В. – директор ТОВ «Спорт Сервіс», Ткач К.Ю. – заступник директора ТОВ «Міленіум».

Расширенное заседание

Розпочинаючи засідання, президент АСІУ підняв питання щодо вирішення окремих запитів від компаній-членів АСІУ з конструктивною пропозицією щодо об’єднання нагальних для вирішення питань відповідно до проблематики та галузево. А також В.Сушкевич наголосив на важливості підняття галузі спортіндустрії на якісно новий рівень: «Наша галузь практично не існує в Україні… Але ж цей рік для нас є роком унікальних можливостей. Ми святкуємо цьогоріч нашу п’яту річницю з дня заснування та початку діяльності АСІУ, цей рік є роком перед двома важливими подіями – проведення в Україні чемпіонату Європи з футболу (Євро-2012), а також Олімпійських та Паралімпійських ігор 2012 року, що пройдуть у Лондоні. Тому нам потрібно використати цю унікальну можливість і для нашої Асоціації, основним завданням якої є популяризація здорового способу життя серед громадян України, розвитку фізичної культури і спорту в нашій державі».

Відтак, у першу чергу члени Правління Асоціації розглянули питання відзначення п’ятирічного ювілею АСІУ та проведення заходів у рамках святкування цієї річниці. Було прийнято рішення приурочити усі заходи АСІУ п’ятиріччю з дня заснування та використати потужну платформу чергової виставки спортивних товарів та послуг Go!Sport-2011 у рамках проведення заходів. Виставка разом з АСІУ також відзначатиме свою п’яту річницю.

Расширенное заседание

У контексті ефективної діяльності АСІУ та її компаній-членів чимало питань було порушено членами Правління щодо співпраці з митницею, адже нещодавно разом із Держмитницею Асоціація розробила проведення спільного заходу - Другого етапу Чемпіонату державної митної служби України з міні-футболу 2011 року, приуроченого 20-річчю створення Державної митної служби України. Цей захід буде проводитись під егідою Асоціації «Спортивна індустрія України» з 19 по 21 квітня 2011 року. Також, відштовхуючись від цього питання, були обговорені важливі питання взаємодії з митною та податковою службами України. В процесі дебатів було прийнято багато цікавих рішень, що знайдуть вираження у опрацьованих Асоціацією документах та проведених заходах.

Расширенное заседание

Цікавою для Асоціації стала пропозиція співпраці з Громадською радою підтримки фізичної культури і спорту, що утворена при Верховній Раді України. Деталі спільної діяльності презентував виконавчий директор АСІУ Георгій Копилов. Пропозиція жваво обговорювалась членами Правління АСІУ. У результаті було прийнято рішення більш детально вивчити ситуацію та параметри співпраці у рамках програми Громадської ради підтримки фізичної культури і спорту «Конкурс з визначення найспортивнішої школи країни».

Расширенное заседание

Окремим питанням, що розглядалось АСІУ, було проведення чергової виставки Go!Sport-2011, що пройде з 29 вересня по 3 жовтня 2011 року, та досить насиченого і ефективного заходу, що вже традиційно декілька років поспіль проводиться членами АСІУ в її рамках - фітнес-конвеції. З цієї нагоди виступив віце-президент АСІУ Пекар В.О., котрий проаналізував результати попередньої виставки і запропонував більш дієво долучитись до ювілейного заходу Асоціації. Було ініційовано використання платформи виставки як епіцентру привернення особливої уваги до ювілею Асоціації «Спортивна індустрія України». У зв’язку із цим було обговорено питання організації і проведення, окрім затвердженого раніше конкурсу серед журналістів та засобів масової інформації «Спортивне перо», спеціального конкурсу на кшталт «Персона спортивної індустрії» або конкурсу на здобуття Національної премії у області кращої компанії в галузі спортивної індустрії (згідно розробленим номінаціям).

Велике зацікавлення у членів Правління АСІУ викликав виступ запрошеного на розширене засідання Правління АСІУ Голови Спілки рекламістів України, завідуючого кафедри, доктора наук з державного управління, професора Ромата Євгенія Вікторовича, котрий розповів про досвід роботи Спілки рекламістів України, а також запропонував Асоціації «Спортивна індустрія України» можливі шляхи співпраці.

Наразі виконавча дирекція АСІУ опрацьовує прийняті на розширеному засіданні Правління рішення. Новини по їх виконанню Ви завжди можете прочитати на нашій веб-сторінці.

 Прес-служба АСІУ

comments powered by Disqus
Евроиндекс Интератлетика Миллениум Буд
Теги
Фри Тайм Спорт(2) Укрсполртбуд(1) Бойко Спорт(1) Крада(1) Товары для спорта и туризма(1) В.М. Сушкевич(16) Спортмастер(10) Конференция(5) АПСИ(5) in_sports(6) Интер Атлетика(11) Евроиндекс(8) Г.П. Копылов(4) Интератлетика(6) Пробег под каштанами(1) go!sport(24) Каталог Спортивная индустрия Украины(7) Заседание АСИУ(6) спортивный маркетинг(1) Спорт Тур Маркетинг(4) паралімпіада(2) life:)(1) турнир(2) Українське спортивне будівництво(1) Профитнес Консалтинг(2) Спортарсенал(2) А.Шишкина(1) Д.Музыка(1) Спорт для всех(4) Лига уличного футбола(1) Товары для спорта и туризма(1) Спорт для Всех(1) winter sport extreme(2) Велобайк(1) ЛЕВИ(1) турнір(1) Спортивный маркетинг(1) Спортивное спонсорство(1) ЮКА(2) Евро-2012(1) Ю.Павленко(6) Укрспортбуд(2) Делегация АСИУ(2) И.М. Сушкевич(1) президент АСИУ(1) Александр Алябьев(1) vasil(6) общественная организация "Совесть"(1) Корн(1) Делта Спорт(3) Спортастер(2) паралимпийские игры(2) Ю. Павленко(1) Бренд-Лига(2) третейский суд(3) Миллениум Буд(1) Павленко Ю.А.(1) Спортивная медицина(1) Мета(2) sun event(2) Третейский суд при АСИУ(2) Третейский суд(6) Спортивная Индустрия Украины(1) АПСИб vasil(1) ЕВРО-2012(1) Визит АСИУ в Харьков(1) каталог Спортивная индустрия Украины(1) заседание АСИУ(1) концерн Сафари(1) Комитетет спортивного маркетинга(1) Іван Григоровський(1) Сушкевич В.М.(3) Старшинов В.И.(1) Спорт Экспресс(1) Гарач Н.(1) Книжковий світ(1) Ванкувер(1) Щасливі долоні(1) параолімпійська збірна України(1) асіу(1) детский фестиваль дзюдо(1) фестиваль дзюдо(1) спортмастер-украина(1) клуб триумф(1) Выставка Фитнеса(1) go sport(1) фитнес-конвенция(1) паралимпиада(1) сочи 2014(1) adidas(2) mu(1) manchester united(1) асиу(2) ролики(1) спортмастер(2) 13 сентября(1) день физкультуры и спорта(1) заседание правления(1) мисс лнр(1) спорт(1) новости спорта(1) здоровые дети украины(1) нагородження студентів спортсменів(1)