Сделать старовой Добавить в закладки
Выберите язык:
Вход

Your Login Details

Forget Your Password?
Главная » ru » Новости » Новости Ассоциации » Безпрецедентна спортивна новина від Національного комітету спорту інвалідів України

Безпрецедентна спортивна новина від Національного комітету спорту інвалідів України

RSS

До уваги ЗМІ: безпрецедентна спортивна новина від Національного комітету спорту інвалідів України

21 січня 2010 року о 15:00 у с. Верхнє Турківського району Львівської обл. відбудеться відкриття першої черги Західного реабілітаційно-спортивного центру Національного комітету спорту інвалідів України

В урочистій церемонії відкриття першої черги Західного реабілітаційно-спортивного центру візьмуть участь:

• Сушкевич Валерій Михайлович - президент Національного комітету спорту інвалідів України, голова Комітету Верховної Ради України у справах пенсіонерів, ветеранів та інвалідів;
• Кміть Микола Іванович – голова Львівської державної обласної адміністрації;
• керівництво Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту;
• представники державних інституцій та спортивної громадськості Львівщини;
• повний склад національної паралімпійської збірної команди України з зимових видів спорту – учасниці майбутніх Х зимових Паралімпійських ігор в Ванкувері-2010.

Запрошуємо центральні та регіональні представництва засобів масової інформації взяти участь у відкритті унікального для України Центру та у брифінгу, що відбудеться по закінченню церемонії відкриття.

Саме після відкриття першої черги Західного реабілітаційно-спортивного центру розпочнеться навчально-тренувальний збір національної паралімпійської збірної команди України з зимових видів спорту перед Х зимовими Паралімпійськими іграми в Ванкувері-2010. 21 січня повний склад української паралімпійської збірної команди - учасниці Х зимових Паралімпійських ігор - зможе випробувати засніжені лижні та біатлонні траси нового реабілітаційно-спортивного центру.

Представники засобів масової інформації, присутні на нашій події, стануть свідками першого тренування наших спортсменів-паралімпійців на цих унікальних для України трасах.

Окрім того, саме 21 січня Ви можете взяти ексклюзивні інтерв’ю у провідних українських паралімпійців-зимників, тренерів, а також президента Національного комітету спорту інвалідів України Валерія Сушкевича щодо стану підготовки команди до Х зимових Паралімпійських ігор.

АКРЕДИТАЦІЯ НА ПОДІЮ ОБОВ’ЯЗКОВА!

Контактні особи для акредитації та відповідей на Ваші додаткові запитання:
Ярослав Грибальський – 063 826 04 85,
Наталія Гарач – 093 771 10 64. E-mail: media@paralympic.org.ua

Для акредитованих ЗМІ буде замовлено транспорт, який відправлятиметься зі Львова до Західного реабілітаційно-спортивного центру (і в зворотному напрямку).

Додатково: Завдяки фінансуванню з боку Уряду 21 січня 2010 року Національним комітетом спорту інвалідів України буде введена в дію перша черга Центру: затишний і абсолютно безбар’єрний готель для проживання спортсменів-паралімпійців, унікальні перші в Україні біатлонно-лижні траси та інженерно-спортивні споруди й ангар для зберігання техніки, що обслуговує лижні, біатлонні та гірськолижні траси.

Вже в середині лютого 2010 року Національним комітетом спорту інвалідів України планується завершити внутрішнє укомплектування другого готелю для спортсменів, вже збудованого в Центрі, а також ввести в дію гірськолижні спуски, адаптовані для осіб з обмеженими можливостями, та канатно-крісельну дорогу.

Пізніше буде обладнано спортивний зал та медико-відновлювальний центр. До речі, окрім статутної мети Центру - розвитку паралімпійського та дефлімпійського руху в Україні, проведення фізкультурно-реабілітаційної і спортивної роботи серед інвалідів - Центр здійснюватиме такі важливі види діяльності як: реабілітаційна, соціальна, трудова та психологічна реабілітація інвалідів всіх категорій та лікувально-оздоровча діяльність.

В основу ідеології Центру покладено те, що створювані ним за світовими стандартами сучасні спортивні об’єкти, житлова, оздоровча та рекреаційна інфраструктура - абсолютно безбар’єрні та універсальні для користування як людьми з інвалідністю, так і здоровими людьми для рекреації, відпочинку, занять фізичною культурою і спортом. Готельна інфраструктура Центру передбачає розміщення у найкомфортабельніших умовах близько 500 осіб.

Вже в близькому майбутньому Західний реабілітаційно-спортивний центр Національного комітету спорту інвалідів України стане унікальним об'єктом фізкультурно-оздоровчої реабілітації інвалідів, підготовки спортсменів-інвалідів і їх спортивного удосконалення з різних видів спорту, проведення заходів з узагальненням досвіду роботи з реабілітації інвалідів з вадами слуху й зору, ураженням опорно-рухового апарату, наслідками ДЦП, вадами розумового й фізичного розвитку та формування методик інтеграції інвалідів у суспільство, подальшого розвитку нових видів спорту для спортсменів з важкими ураженнями опорно-рухового апарату, що пересуваються на візках та тотально сліпих спортсменів.

У Центрі проходитиме цілісний тренувальний цикл фізкультурно-спортивної підготовки спортсменів-інвалідів та їх оздоровчої реабілітації після тренувань та змагань, оздоровчої реабілітації інвалідів усіх нозологій з використанням мінеральних вод та аеротерапії. Крім того, матеріально-технічна база дозволить надавати санаторно-курортні послуги при лікуванні дорослих, батьків з дітьми, а головне - дітей-інвалідів. Житлові та фізкультурно-спортивні об’єкти Центру можуть ефективно використовуватись для широкого загалу наших співвітчизників, туристів, в тому числі, наприклад, і вболівальників, які відвідають заходи в рамках проведення фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу 2012 року. Центр компактно розташований на транзитних шляхах від Польщі й Словаччини до мм. Львова і Києва в умовах Карпатського середньогір’я.

Прес-служба НКСІУ

comments powered by Disqus
Евроиндекс Интератлетика Миллениум Буд
Теги
Фри Тайм Спорт(2) Укрсполртбуд(1) Бойко Спорт(1) Крада(1) Товары для спорта и туризма(1) В.М. Сушкевич(16) Спортмастер(10) Конференция(5) АПСИ(5) in_sports(6) Интер Атлетика(11) Евроиндекс(8) Г.П. Копылов(4) Интератлетика(6) Пробег под каштанами(1) go!sport(24) Каталог Спортивная индустрия Украины(7) Заседание АСИУ(6) спортивный маркетинг(1) Спорт Тур Маркетинг(4) паралімпіада(2) life:)(1) турнир(2) Українське спортивне будівництво(1) Профитнес Консалтинг(2) Спортарсенал(2) А.Шишкина(1) Д.Музыка(1) Спорт для всех(4) Лига уличного футбола(1) Товары для спорта и туризма(1) Спорт для Всех(1) winter sport extreme(2) Велобайк(1) ЛЕВИ(1) турнір(1) Спортивный маркетинг(1) Спортивное спонсорство(1) ЮКА(2) Евро-2012(1) Ю.Павленко(6) Укрспортбуд(2) Делегация АСИУ(2) И.М. Сушкевич(1) президент АСИУ(1) Александр Алябьев(1) vasil(6) общественная организация "Совесть"(1) Корн(1) Делта Спорт(3) Спортастер(2) паралимпийские игры(2) Ю. Павленко(1) Бренд-Лига(2) третейский суд(3) Миллениум Буд(1) Павленко Ю.А.(1) Спортивная медицина(1) Мета(2) sun event(2) Третейский суд при АСИУ(2) Третейский суд(6) Спортивная Индустрия Украины(1) АПСИб vasil(1) ЕВРО-2012(1) Визит АСИУ в Харьков(1) каталог Спортивная индустрия Украины(1) заседание АСИУ(1) концерн Сафари(1) Комитетет спортивного маркетинга(1) Іван Григоровський(1) Сушкевич В.М.(3) Старшинов В.И.(1) Спорт Экспресс(1) Гарач Н.(1) Книжковий світ(1) Ванкувер(1) Щасливі долоні(1) параолімпійська збірна України(1) асіу(1) детский фестиваль дзюдо(1) фестиваль дзюдо(1) спортмастер-украина(1) клуб триумф(1) Выставка Фитнеса(1) go sport(1) фитнес-конвенция(1) паралимпиада(1) сочи 2014(1) adidas(2) mu(1) manchester united(1) асиу(2) ролики(1) спортмастер(2) 13 сентября(1) день физкультуры и спорта(1) заседание правления(1) мисс лнр(1) спорт(1) новости спорта(1) здоровые дети украины(1) нагородження студентів спортсменів(1)