Сделать старовой Добавить в закладки
Выберите язык:
Вход

Your Login Details

Forget Your Password?
Главная » ru » Новости » Новости Ассоциации » Положення про комітети АСІУ

Положення про комітети АСІУ

RSS

1. Загальні положення
1.1. Комітети Асоціації «Спортивна Індустрія України» (АСІУ), що надалі іменуються «Комітети», є робочими органами Правління АСІУ, які діють на громадських засадах.
1.2. Основною метою діяльності Комітетів є забезпечення Правління АСІУ кваліфікованою експертною підтримкою у сфері компетенції кожного з Комітетів, а також надання консультацій у цих сферах підприємствам — членам АСІУ.
1.3. Рішення, які приймаються Комітетами, мають характер пропозицій і повинні бути розглянуті Правлінням АСІУ.

2. Створення та ліквідація Комітетів
2.1. Комітети створюються рішенням Правління АСІУ за колективним письмовим поданням не менше ніж трьох підприємств — членів АСІУ. При цьому в поданні мають бути зазначені прізвища співробітників цих підприємств, які пропонуються в якості членів Комітету. Подання мають бути підписані відповідальними керівниками підприємств, що означає їхню згоду на виділення частини робочого часу зазначених співробітників для громадської роботи у Комітеті.
2.2. Комітети ліквідуються рішенням Правління АСІУ у випадках, якщо неможливо сформувати Комітет у кількості, що відповідає вимогам цього Положення, або якщо Комітет не працює шість або більше місяців.

3. Організаційна структура Комітетів
3.1. Персональний склад кожного з Комітетів формується з числа співробітників підприємств — членів АСІУ, а також запрошених експертів, які згодні працювати в напрямках діяльності Комітету, у кількості від 5 до 10 осіб. При цьому співробітники підприємств — членів АСІУ мають складати більше половини членів кожного Комітету.
3.2. Від одного підприємства (якщо членом АСІУ є група компаній — від групи в цілому) до складу Комітету може входити не більше одного представника з правом голосу.
3.3. Персональний склад Комітетів затверджується Правлінням АСІУ.
3.4. В роботі Комітетів можуть приймати участь інші особи, що не є членами Комітетів, запрошені в якості експертів з правом дорадчого голосу.
3.5. Прийом членів до складу Комітетів та вихід з членів Комітету здійснюється за поданням голови Комітету.
3.6. Членство в Комітеті припиняється з ініціативи самого члена Комітету або за затвердженою Правлінням АСІУ заявою більше половини членів Комітету.
3.7. Голова Комітету призначається та звільняється Правлінням АСІУ строком на один рік з числа членів Комітету, які є представниками підприємств — членів АСІУ. Одна особа не може бути головою двох чи більше Комітетів АСІУ.
3.8. Голова Комітету та члени Комітету не мають права представляти АСІУ в стосунках з будь-якими третіми сторонами, в тому числі підписувати документи чи робити заяви від імені АСІУ та Комітету, за винятком права, спеціально наданого їм Правлінням АСІУ.

3.9. Призначення нового голови Комітету проводиться: при створенні Комітету або за письмовою вимогою більше половини членів Комітету, або ж з ініціативи Правління АСІУ.
3.10. Голова Комітету: — складає, узгоджує з членами Комітету та подає на затвердження Правлінню АСІУ план роботи Комітету; — не рідше одного разу на три місяці скликає засідання Комітету та забезпечує підготовку матеріалів до засідання; — головує на засіданнях Комітету; — доповідає Правлінню АСІУ рішення та пропозиції Комітету; — звітує перед Правлінням АСІУ про роботу Комітету та один раз на рік складає письмовий звіт про роботу Комітету.
3.11. Діловодство Комітету здійснює секретар, якого призначає голова Комітету з числа членів Комітету. До затвердження голови Комітету Правлінням АСІУ діловодство здійснює секретар АСІУ.
3.12. Архів Комітету (протоколи, листування, звіти та інші документи, які стосуються діяльності Комітету) зберігається у виконавчий дирекції АСІУ.

4. Порядок роботи Комітетів
4.1. У своїй діяльності Комітети керуються цим Положенням, Статутом АСІУ, іншими внутрішніми документами АСІУ.
4.2. Комітети розглядають питання: — відповідно до затвердженого плану роботи; — з ініціативи Правління АСІУ або членів Комітету; — викладені в заявах, які поступили від членів АСІУ.
4.3. Засідання Комітетів проводяться у разі необхідності, але не рідше одного разу на три місяці. Для вирішення питань, що обговорюються на засіданні, можуть бути запрошені експерти, які приймають участь в засіданнях Комітетів з правом дорадчого голосу.
4.4. Інформація про засідання Комітетів та порядок денний доводиться до членів Комітетів не пізніше, ніж за три дні до дати засідання.
4.5. Засідання Комітету вважається правомочним, якщо на ньому присутні не менше 2/3 від загальної кількості членів Комітету.
4.6. Протокол засідання Комітету підписується головою Комітету та секретарем.
4.7. Голова Комітету за згодою Правління АСІУ має право призначати заступника та делегувати йому частину своїх функцій.

5. Рішення Комітетів
5.1. Рішення Комітетів можуть прийматися як на засіданні Комітетів, так і шляхом електронного голосування.
5.2. Рішення з питань, що виносяться на розгляд Комітетів, приймаються відкритим голосуванням простою більшістю голосів. Голосування вважається дійсним, якщо в ньому взяло участь не менше 2/3 від загальної кількості членів Комітету, у разі електронного голосування — не менше 3/4 від загальної кількості членів Комітету протягом не більше п’яти робочих днів.
5.3. У разі рівної кількості голосів «за» і «проти» голос головуючого має вирішальне значення.

5.4. Члени Комітету, які не згодні з рішенням, мають право скласти особливу думку, яка додається до рішення Комітету.
5.5. Усі рішення Комітету, які виносяться на засідання Правління АСІУ, повинні бути оформлені у письмовому вигляді та підписані головою та секретарем Комітету.
5.6. Інформація по результатам засідання Комітету у вигляді протоколу направляється Правлінню АСІУ.
5.7. За результатами роботи Комітету та відповідно до його рішення, Правління АСІУ приймає рішення та доводить це рішення до членів АСІУ.

comments powered by Disqus
Евроиндекс Интератлетика Миллениум Буд
Теги
Фри Тайм Спорт(2) Укрсполртбуд(1) Бойко Спорт(1) Крада(1) Товары для спорта и туризма(1) В.М. Сушкевич(16) Спортмастер(10) Конференция(5) АПСИ(5) in_sports(6) Интер Атлетика(11) Евроиндекс(8) Г.П. Копылов(4) Интератлетика(6) Пробег под каштанами(1) go!sport(24) Каталог Спортивная индустрия Украины(7) Заседание АСИУ(6) спортивный маркетинг(1) Спорт Тур Маркетинг(4) паралімпіада(2) life:)(1) турнир(2) Українське спортивне будівництво(1) Профитнес Консалтинг(2) Спортарсенал(2) А.Шишкина(1) Д.Музыка(1) Спорт для всех(4) Лига уличного футбола(1) Товары для спорта и туризма(1) Спорт для Всех(1) winter sport extreme(2) Велобайк(1) ЛЕВИ(1) турнір(1) Спортивный маркетинг(1) Спортивное спонсорство(1) ЮКА(2) Евро-2012(1) Ю.Павленко(6) Укрспортбуд(2) Делегация АСИУ(2) И.М. Сушкевич(1) президент АСИУ(1) Александр Алябьев(1) vasil(6) общественная организация "Совесть"(1) Корн(1) Делта Спорт(3) Спортастер(2) паралимпийские игры(2) Ю. Павленко(1) Бренд-Лига(2) третейский суд(3) Миллениум Буд(1) Павленко Ю.А.(1) Спортивная медицина(1) Мета(2) sun event(2) Третейский суд при АСИУ(2) Третейский суд(6) Спортивная Индустрия Украины(1) АПСИб vasil(1) ЕВРО-2012(1) Визит АСИУ в Харьков(1) каталог Спортивная индустрия Украины(1) заседание АСИУ(1) концерн Сафари(1) Комитетет спортивного маркетинга(1) Іван Григоровський(1) Сушкевич В.М.(3) Старшинов В.И.(1) Спорт Экспресс(1) Гарач Н.(1) Книжковий світ(1) Ванкувер(1) Щасливі долоні(1) параолімпійська збірна України(1) асіу(1) детский фестиваль дзюдо(1) фестиваль дзюдо(1) спортмастер-украина(1) клуб триумф(1) Выставка Фитнеса(1) go sport(1) фитнес-конвенция(1) паралимпиада(1) сочи 2014(1) adidas(2) mu(1) manchester united(1) асиу(2) ролики(1) спортмастер(2) 13 сентября(1) день физкультуры и спорта(1) заседание правления(1) мисс лнр(1) спорт(1) новости спорта(1) здоровые дети украины(1) нагородження студентів спортсменів(1)