Сделать старовой Добавить в закладки
Выберите язык:
Вход

Your Login Details

Forget Your Password?
Главная » ru » Новости » Новости Ассоциации » Компанія «Спортмастер-Україна» стане спонсором паралімпійців до Паралімпіади-2018 в Кореї

Компанія «Спортмастер-Україна» стане спонсором паралімпійців до Паралімпіади-2018 в Кореї

RSS

Багаторічне партнерство компанії «Спортмастер-Україна» з Національним комітетом спорту інвалідів України вийшло на новий якісний щабель: компанія «Спормастер-Україна» стане спонсором паралімпійців до Паралімпіади-2018 в Кореї.

Нещодавно на підведенні підсумків діяльності компанії «Спортмастер-Україна» було повідомлено про те, що головним офісом компанії, що базується у Сінгапурі, прийнято рішення про більш потужну підтримку Національного паралімпійського комітету України. Про це сказав у своїй промові генеральний директор ТОВ «Спортмастер-Україна» Ігор Чернов: компанія «Спортмастер-Україна» стане офіційним спонсором національної папралімпійської збірної команди з зимових видів спорту.

«Чому ми гордимося тим, що ми підтримуємо паралімпійців? Паралімпійці - це ті спортсмени, які найяскравіше представляють нашу Україну на міжнародних спортивних форумах, також - це команда однодумців, яка з кожним роком все більше покращує свій результат, і ми хотіли би бути поряд з ними» - наголосив Ігор Валентинович.

«Україна знає компанію «Спортмастер» як лідера соціально-відповідального бізнесу, лідера формування здорової української нації. Важливий момент – це те, що компанія працює на економіку країни в умовах кризи та непростої ситуації на Сході, підтримуючи тих, хто так цього потребує. Радію з того, що в компанії «Спортмастер» наявний дух корпоративності команди - і національної, і інтернаціональної. Моя робота в системі державного менеджменту, спортивного менеджменту, у сфері вирішення соціальних питань і робота омбудсмена показала, що корпоративність – це колосальний ресурс, який може бути реалізований успішно, і він є домінантою успішності у всіх питаннях, якими ти займаєшся. Я цю корпоративність відчуваю з боку компанії «Спортмастер Україна». Я тепер розумію, чому національний паралімпійський рух – світовий лідер. Бо ми працюємо зі «Спортмастером»! Через менш ніж півроку пройде зимова Паралімпіада в Кореї, і я сподіваюсь, що Україна покаже хороший результат, борючись за найвищі місця разом зі Спортмастером. Ми разом будемо перемагати, я в це вірю!» - наголосив Валерій Сушкевич – Уповноважений Президента України з прав людей з інвалідністю, президент Національного комітету спорту інвалідів України, президент Асоціації «Спортивна індустрія України».

Крім паралімпійців, команда «Спортмастер-Україна» підтримує та спонсорує національну збірну команду з біатлону.

Прес-служба Національного комітету спорту інвалідів України
Прес-служба Асоціації «Спортивна індустрія України»

comments powered by Disqus
Евроиндекс Интератлетика Миллениум Буд
Теги
Фри Тайм Спорт(2) Укрсполртбуд(1) Бойко Спорт(1) Крада(1) Товары для спорта и туризма(1) В.М. Сушкевич(16) Спортмастер(10) Конференция(5) АПСИ(5) in_sports(6) Интер Атлетика(11) Евроиндекс(8) Г.П. Копылов(4) Интератлетика(6) Пробег под каштанами(1) go!sport(24) Каталог Спортивная индустрия Украины(7) Заседание АСИУ(6) спортивный маркетинг(1) Спорт Тур Маркетинг(4) паралімпіада(2) life:)(1) турнир(2) Українське спортивне будівництво(1) Профитнес Консалтинг(2) Спортарсенал(2) А.Шишкина(1) Д.Музыка(1) Спорт для всех(4) Лига уличного футбола(1) Товары для спорта и туризма(1) Спорт для Всех(1) winter sport extreme(2) Велобайк(1) ЛЕВИ(1) турнір(1) Спортивный маркетинг(1) Спортивное спонсорство(1) ЮКА(2) Евро-2012(1) Ю.Павленко(6) Укрспортбуд(2) Делегация АСИУ(2) И.М. Сушкевич(1) президент АСИУ(1) Александр Алябьев(1) vasil(6) общественная организация "Совесть"(1) Корн(1) Делта Спорт(3) Спортастер(2) паралимпийские игры(2) Ю. Павленко(1) Бренд-Лига(2) третейский суд(3) Миллениум Буд(1) Павленко Ю.А.(1) Спортивная медицина(1) Мета(2) sun event(2) Третейский суд при АСИУ(2) Третейский суд(6) Спортивная Индустрия Украины(1) АПСИб vasil(1) ЕВРО-2012(1) Визит АСИУ в Харьков(1) каталог Спортивная индустрия Украины(1) заседание АСИУ(1) концерн Сафари(1) Комитетет спортивного маркетинга(1) Іван Григоровський(1) Сушкевич В.М.(3) Старшинов В.И.(1) Спорт Экспресс(1) Гарач Н.(1) Книжковий світ(1) Ванкувер(1) Щасливі долоні(1) параолімпійська збірна України(1) асіу(1) детский фестиваль дзюдо(1) фестиваль дзюдо(1) спортмастер-украина(1) клуб триумф(1) Выставка Фитнеса(1) go sport(1) фитнес-конвенция(1) паралимпиада(1) сочи 2014(1) adidas(2) mu(1) manchester united(1) асиу(2) ролики(1) спортмастер(2) 13 сентября(1) день физкультуры и спорта(1) заседание правления(1) мисс лнр(1) спорт(1) новости спорта(1) здоровые дети украины(1) нагородження студентів спортсменів(1)