Сделать старовой Добавить в закладки
Выберите язык:
Вход

Your Login Details

Forget Your Password?
Главная » ru » Go!Sport » GO!Sport - заради спортивної нації!

GO!Sport - заради спортивної нації!

RSS
GO!Sport - заради спортивної нації!

21 серпня в Інформаційному агентстві УНІАН відбулася прес-конференція, присвячена презентації Першої національної виставки спортивних товарів та послуг GO!Sport.

У прес-конференції взяли участь В.П. Корж, міністр України у справах сім'ї, молоді та спорту; В.М. Сушкевич, президент Асоціації «Спортивна індустрія України», народний депутат України; Г. Шишкіна, генеральний директор компанії «Спорт Тур Маркетинг», В. Пекар, президент компанії «Євроіндекс».

Презентуючи виставку Go!Sport, президент Асоціації "Спортивна індустрія України" В.Сушкевич наголосив на важливості цієї події і для очолюваної ним Асоціації, яка лише рік працює в Україні, проте змогла досягти потужних успіхів, об'єднавши в своїх рядах вітчизняних лідерів ринку виробництва, робіт та послуг у сфері фізичної культури і спорту, а й сильним поштовхом для розвитку спортивної індустрії в Україні, також для всієї української спільноти в цілому. Він наголосив на тому, що одним із успіхів та результатів роботи Асоціації "Спортивна індустрія України" є проведення першої всеукраїнської виставки такого високого ґатунку, яка не тільки вправі зайняти достойне місце серед широкого розмаїття вітчизняного виставкового ринку. Цікавинкою виставки, за словами Сушкевича, та своєрідною "неспортивною" та "небізнес" подією є нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу «Рівні можливості очима дитини», що відбудеться зразу ж після урочистого відкриття Першої національної виставки спортивних товарів і послуг Go!Sport. Саме члени АСІУ активно підтримали ініціативу щодо спонсорської участі у цьому конкурсі, що мав за мету сформувати позитивне ставлення та толерантне відношення до громадян з інвалідністю. Конкурс проводився за організаторської підтримки Національної Асамблеї інвалідів України та Міжнародної організації «Дитячий культурно-просвітницький центр».

Прогнозуючи виставці велике бізнес-майбутнє, у тому числі, міжнародного значення, Валерій Михайлович наголосив про основну ціль Go!Sport - поштовх до масових занять фізкультурою та спортом української нації, до її оздоровлення та єднання. Говорячи про реалізацію цього грандіозного виставкового проекту та, навіть, феєричного дійства, президент АСІУ подякував Міністерству України у справах молоді, сім`ї та спорту та НОКУ за потужну підтримку Асоціації в цілому, та в реалізації ідеї проведення виставки, адже праця була нелегкою і наодинці вирішити її було б нелегко.

Підтримуючи слова В.Сушкевича, міністр України у справах сім`ї, молоді і спорту В.П.Корж зазначив: "Над ідеєю виставки та її реалізацією ми працювали тривалий час - адже розуміли всю відповідальність та значимість цієї події і для фізкультури та спорту, і для виробників спортивних товарів, виробів та обладнання, і для України в цілому. Адже і стан масової фізичної культури і спорту, і її доступність - доступність спортивних залів, стадіонів, басейнів для пересічного громадянина України - бажає кращого. І ми разом з Асоціацією "Спортивна індустрія України", з її компаніями-лідерами вітчизняного ринку боремось за це краще. Ми будемо підтримувати виставку і в майбутньому, будемо підтримувати Асоціацію у всіх її починаннях, в тому числі, в проведенні спільних акцій. Ось і зараз, під час проведення виставки, 30 серпня в Міністерстві буде проводитись засідання колегії, де розглядатиметься питання про стан спортивної індустрії, місце і роль українського виробника та постачальника послуг у сфері фізичної культури та спорту. По закінченню колегії всі її учасники відвідають виставку, аби ознайомитись з досягненнями та новинками цієї галузі, " - зазначив у своєму виступі Віктор Корж.

Ганна Шишкіна, генеральний директор компанії "Спорт Тур Маркетинг" та Валерій Пекар, президент компанії "Євроіндекс" розповіли про учасників виставки, її напрямки та спеціальні програми, а також висловили надію, що Go!Sport дійсно порадує своїх відвідувачів своїм експонатним різноманіттям, програмовою насиченістю, конкурсною веселістю та видовищністю.

 
GO!Sport - заради спортивної нації!

 

Перша національна виставка спортивних товарів та послуг GO!Sport відбудеться 29 серпня - 1 вересня у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза». Її організатором виступає компанія «Спорт Тур Маркетинг». Виставка проходить за підтримки Міністерства України у справах сім'ї, молоді та спорту, Національного олімпійського комітету України та Асоціації «Спортивна індустрія України». Партнер виставки - компанія «Євроіндекс». Партнер в Росії - компанія «Спорт Коммюнікейшн Груп».

Сьогодні спортивна індустрія України знаходиться на стадії становлення. Обсяг продажів спортивних товарів вже сягнув $1 млрд. і до кінця року, за прогнозами експертів, зросте ще на 20%. Подальший розвиток галузі, необхідність підвищення конкурентоспроможності вітчизняного виробництва, формування ринкових механізмів регулювання діяльності у сфері виробництва й реалізації спортивних товарів та послуг в Україні потребують дієвих маркетингових інструментів. Ефективним механізмом вирішення цих важливих завдань, а також вагомим внеском у справу популяризації спортивного руху в нашій державі покликана стати виставка з запальною назвою GO!Sport.

 

GO!Sport - заради спортивної нації!

 

 

Понад 50 компаній-учасників демонструють в експозиції GO!Sport 2007 спортивний одяг, взуття та аксесуари, товари та обладнання для фітнесу, оснащення для ігрових, водних, зимових, екстремальних видів спорту та outdoor. Загалом на виставці представлено понад 120 світових та вітчизняних спортивних брендів, серед яких Asics, COLMAR, COLUMBIA, DECOTURF USA, DESSO-DLW, Diadora, EXTREMAL, Graf, Inter Atletika, Johnson, Joma, LIFE FITNESS, MONDO, Mueller, Precor, Senat, Taraflex, Vadzaari, Vasil, «Корн», «Лекстан» и др.

 

GO!Sport - заради спортивної нації!

 

 

Окремо виділена спеціалізована експозиція «Спортивні споруди» об'єднує компанії, діяльність яких пов'язана з проектуванням, спорудженням та оснащенням спортивних об'єктів. Напередодні проведення в Україні «Євро-2012» її актуальність беззаперечна, адже першочергового значення набувають завдання реконструкції існуючих та побудови нових спортивних споруд. Саме ця тема стала ключовою для першого випуску українського видання журналу «In_Sports. Новости спортивной индустрии», який буде презентовано всім учасникам та відвідувачам виставки.

Різноманітні заходи ділової виставкової програми GO!Sport орієнтовані на політиків, підприємців, спортсменів-професіоналів. Вони змушують замислитися, спонукають до дії та заряджають драйвом. Так, питання пошуку національної ідеї, яка спроможна об'єднати всіх громадян нашої країни незалежно від місця народження, мови, професії та політичних переконань, буде обговорюватися на круглому столі «Спорт як ключ до національного єднання України».

Під час презентаційної сесії «GO!Sport - майданчик інновацій та пропозицій» учасники виставки демонструватимуть свої найсучасніші розробки представникам державних закупівельних структур у галузі спорту та проводитимуть переговори з керівниками низки міністерств та відомств України й представниками спортивних федерацій і клубів.

Для фахівців спортивної індустрії відбудуться Всеукраїнська конференція «Спортивно-оздоровчі комплекси та фітнес-центри: оснащення та експлуатація», семінар-демонстрація «Фітнес-технології», семінар «Мерчандайзинг як інструмент спортивного маркетингу», а також організовано Fashion-подіум, де проходитимуть покази нових колекцій спортивного одягу.

На яскраве дійство для усіх прихильників активного способу життя перетворить виставку калейдоскоп видовищних шоу та цікавих конкурсів. Настрій задаватимуть відкритий Київський ролер-контест, фрістайл на велосипедах на великому трампліні, товариські зустрічі представників федерацій бойових мистецтв, програма SHOW MUST GO!Sport з показовими виступами майстрів капоейри, бойового гопака, «Студії Серебрянських» та «Йога-студії А. Сідерського».

Оргкомітет GO!Sport висловлює подяку телепартнерам виставки - телевізійним каналам «Мегаспорт» та «М1» - за підтримку в організації виставки.

Найповнішу інформацію про заходи виставки та поточні події ви завжди отримаєте у прес-центрі, а також в Інтернеті на сайті www.go-sport.com.ua.

Контактна особа: Марина Клішина, PR-менеджер, компанія «Євроіндекс», e-mail: klishina@eindex.kiev.ua, тел.: (044) 461-9303 або 537-0671 (прес-центр на виставці).


comments powered by Disqus
Евроиндекс Интератлетика Миллениум Буд
Теги
Фри Тайм Спорт(2) Укрсполртбуд(1) Бойко Спорт(1) Крада(1) Товары для спорта и туризма(1) В.М. Сушкевич(16) Спортмастер(10) Конференция(5) АПСИ(5) in_sports(6) Интер Атлетика(11) Евроиндекс(8) Г.П. Копылов(4) Интератлетика(6) Пробег под каштанами(1) go!sport(24) Каталог Спортивная индустрия Украины(7) Заседание АСИУ(6) спортивный маркетинг(1) Спорт Тур Маркетинг(4) паралімпіада(2) life:)(1) турнир(2) Українське спортивне будівництво(1) Профитнес Консалтинг(2) Спортарсенал(2) А.Шишкина(1) Д.Музыка(1) Спорт для всех(4) Лига уличного футбола(1) Товары для спорта и туризма(1) Спорт для Всех(1) winter sport extreme(2) Велобайк(1) ЛЕВИ(1) турнір(1) Спортивный маркетинг(1) Спортивное спонсорство(1) ЮКА(2) Евро-2012(1) Ю.Павленко(6) Укрспортбуд(2) Делегация АСИУ(2) И.М. Сушкевич(1) президент АСИУ(1) Александр Алябьев(1) vasil(6) общественная организация "Совесть"(1) Корн(1) Делта Спорт(3) Спортастер(2) паралимпийские игры(2) Ю. Павленко(1) Бренд-Лига(2) третейский суд(3) Миллениум Буд(1) Павленко Ю.А.(1) Спортивная медицина(1) Мета(2) sun event(2) Третейский суд при АСИУ(2) Третейский суд(6) Спортивная Индустрия Украины(1) АПСИб vasil(1) ЕВРО-2012(1) Визит АСИУ в Харьков(1) каталог Спортивная индустрия Украины(1) заседание АСИУ(1) концерн Сафари(1) Комитетет спортивного маркетинга(1) Іван Григоровський(1) Сушкевич В.М.(3) Старшинов В.И.(1) Спорт Экспресс(1) Гарач Н.(1) Книжковий світ(1) Ванкувер(1) Щасливі долоні(1) параолімпійська збірна України(1) асіу(1) детский фестиваль дзюдо(1) фестиваль дзюдо(1) спортмастер-украина(1) клуб триумф(1) Выставка Фитнеса(1) go sport(1) фитнес-конвенция(1) паралимпиада(1) сочи 2014(1) adidas(2) mu(1) manchester united(1) асиу(2) ролики(1) спортмастер(2) 13 сентября(1) день физкультуры и спорта(1) заседание правления(1) мисс лнр(1) спорт(1) новости спорта(1) здоровые дети украины(1) нагородження студентів спортсменів(1)