Сделать старовой Добавить в закладки
Выберите язык:
Вход

Your Login Details

Forget Your Password?
Главная » ua » Новини » Засідання правління АСІУ 24 червня 2008 року

Засідання правління АСІУ 24 червня 2008 року

RSS

 

24 червня 2008 року відбулось розширене засідання Правління "Асоціації «Спортивна індустрія України".

Відкриваючи засідання правління, президент АСІУ, народний депутат України Валерій Михайлович Сушкевич повідомив, що один з основоположників і засновників Асоціації, віце-президент АСІУ, генеральний директор УФ «Спортмастер» Ігор Валентинович Чернов перейшов на іншу роботу. Валерій Михайлович тепло подякував Ігорю Валентиновичу за ту роботу, яку він проводив, будучи в Асоціації. Його енергія, ентузіазм, здоровий глузд, конкретні ділові пропозиції гідно були оцінені членами АСІУ. Окрім того, найголовніше - слова Чернова ніколи не розходяться із справою, на нього завжди можна покластись навіть у найкритичніших ситуаціях. Очолювана Ігорем Черновим компанія «Спортмастер» була не тільки ініціатором, а й дотепер активно бере участь у всіх благодійних акціях, що проводяться під егідою АСІУ. Благодійні дарунки компанії - тренажери, ігри, спортінвентар, одяг тощо - в десятках інтернатів, шкіл, установ: саме там, де вони украй потрібні для забезпечення якісного розвитку фізичної культури і спорту, а також фізичного розвитку дітей, насамперед з обмеженими фізичними можливостями

 

 Общее собрание АСИУОбщее собрание АСИУ

Президент Асоціації побажав Ігорю Чернову на новому місці творчих успіхів, благополуччя та щастя. Він оголосив, що рішенням правління АСІУ за активну участь в створенні і становленні Асоціації, особистий внесок у ефективну і продуктивну діяльність АСІУ Чернов І.В. нагороджений почесною грамотою АСІУ з врученням почесного знаку «За вагомий особистий внесок».

 Общее собрание АСИУОбщее собрание АСИУ

В сою чергу, виконавчий директор Асоціації Георгій Копилов від імені всіх членів АСІУ тепло привітав, окрім І.Чернова з почесними відзнаками, президента АСІУ Сушкевича Валерія Михайловича з Днем народження, оголосив про рішення, прийняте правлінням, і вручив президентові АСІУ почесну грамоту і почесний знак №1 «За вагомий особистий внесок».

Общее собрание АСИУ Общее собрание АСИУ

Після цього присутні на засідання приступили до розгляду порядку денного:
1. Прийом в члени АСІУ нових членів:

- ТОВ «Ранфлорсистем» (м. Харків) - генеральний директор Донченко Віталій Валентинович
- ТОВ «Спорт Сервіс» (м. Київ) - співзасновник Владико Сергій Васильович
- ТОВ «Корабельні історії» (м. Київ) - президент спортивної федерації спортивного більярда Вишинський Євген Владиславович
- ЧП «Тент Модуль» (м. Вишневе, Київської обл.) - директор Каліновський Ігор Анатолійович
- СК «Метеор» (м. Дніпропетровськ) - генеральний директор, віце-президент федерації плавання України Качуровський Дмитро Олегович.

2. Про підсумки виставки у Верховній Раді України і підготовку до виставки GO!Sport
(1-4 жовтня 2008 р.) -(доповідачі Пекар В.О., Шишкіна Г.С.)

3. Про голову третейського суду при АСІУ (повідомлення Сушкевича В.М.)

4. Про підкомітет АСІУ по роботі з засобами масової інформації (доповідач Рудакова Л.О.)

5. Про підготовку до розгляду питання про Асоціацію «Спортивна індустрія України» на засіданні Національної Ради з питань фізичної культури і спорту при Президентові України.

6. Про електронну версію каталогу «Спортивна індустрія України» (доповідач Музика Д.М.),(повідомлення Сушкевича В.М., Дутчака М.В.)

 Общее собрание АСИУ

 

В члени АСІУ одноголосним рішенням правління, підтриманого всіма керівниками компаній-членів АСІУ, що взяли участь в засіданні, прийняті:
- ТОВ «Ранфлорсистем» (м. Харків) - Виготовлення і установка спортивних покриттів на стадіонах, спортивних і дитячих майданчиках, тенісних кортах, спортивних залах. Генеральний директор Донченко Віталій Валентинович.

- ТОВ «Спорт Сервіс» (м. Київ) - професійна екіпіровка футбольних команд. Директор Гончаренко Олександр Євгенійович.

- ТОВ «Корабельні історії» (м. Київ) - корабельний більярд, директор Зіневич Анатолій Сергійович.

- ЧП «Тент Модуль» (м. Вишневе, Київської обл. ) - надувні, тентові вироби, батути, атракціони, директор Каліновський Ігор Анатолійович.

- Державне підприємство, комплекс спортивних споруд СК «Метеор» (м.Дніпропетровськ) - генеральний директор, віце-президент федерації плавання України Качуровський Дмитро Олегович.

Після прийому п'яти компаній в члени Асоціації Валерій Михайлович всіх тепло привітав, побажав успіхів, творчості, активної роботи і оголосив про те, що сьогодні ряди АСІУ нараховують 38 компаній. Це могутній потенціал у вирішенні питань розвитку спортивної індустрії України, сила, що здатна впливати на політику і по відношенню до спорту всіх гілок влади.

Підводячи підсумки виставки у Верховній Раді України і піднявши питання підготовки до виставки GO!Sport (1-4 жовтня 2008 р.), голова комітету спортивного маркетингу Асоціації Валерій Пекар відзначив, що ця подія в житті АСІУ була знаковою. Не дивлячись на всі труднощі (політична ситуація, нестабільність, невпевненість деяких компаній в позитивному результаті та ін.) нам вдалося вперше в стінах Верховної Ради України провести могутній захід, який отримав високу оцінку народних обранців. Презентація каталогу «Спортивна індустрія України» і те, що його отримав кожен народний депутат, а також інтерес, який викликав каталог, - є вже позитивним результатом. А показ на виставці товарів, які виробляються вітчизняними виробниками, які конкурентноздатні західним зразкам, говорять про те, що у нас є чим пишатися, що виробляти і продавати, щоб активно займатися спортом.

Общее собрание АСИУ Общее собрание АСИУ

 

 

Бурхливе обговорення пройшло навколо підготовки до виставки GO!Sport.

Виставці бути! Таке одноголосне рішення. І підготовка до неї повинна початися сьогодні!!!

Були цікаві пропозиції про продовження виставки формату ВР України в різних державних інституціях, таких як Міністерства оборони, надзвичайних ситуацій, внутрішніх справ, сімї, молоді та спорту, КМДА, Кабінеті Міністрів України під час проведення масштабних заходів, пов'язаних із спортивними подіями. Виникла пропозиція продовжити виставку в містах Дніпропетровськ, Донецьк, Харків, Одеса, Львів, Сімферополь. По цьому питанню, для його глибшого дослідження, доцільності і узгодження, створена спеціальна робоча група, яка більш глибоко вивчить питання, врахує думки всіх компаній і свої висновки представить на розгляд правління.

Інформацію про голову третейського суду при АСІУ оголосив В.М. Сушкевич. Кандидатура обговорена і 1 липня цього року відбудеться остаточна зустріч й ухвалення рішення.

 

Общее собрание АСИУ Общее собрание АСИУ

 

Правління АСІУ доручило концерну «Інтер Атлетика» (Руденко О.П.) після ухвалення остаточного рішення стосовно голови третейського суду при АСІУ, зареєструвати третейський суд.
 
Велику цікавість у членів правління викликала доповідь голови підкомітету по роботі з ЗМІ (комітет спортивного маркетингу) Лілії Рудакової - головного редактора журналу «Life & Sport magazine». У ній була викладена стисла програма роботи цього нового для АСІУ органу. Істотно доповнивши доповідача, ухвалено рішення на основі всіх пропозицій розробити план підкомітету і приступити до його реалізації.
 
Дмитро Музика (НПФ "Крада") - голова підкомітету інформаційних технологій (комітет спортивного маркетингу) доповів про підсумки роботи із створення електронної версії каталогу «Спортивна індустрія України». Після обговорення доповіді, членами правління було доручено доопрацювати в комітеті та врахувати всі пропозиції і приступити до створення електронної версії каталогу «Спортивна індустрія України». Інформацію про цю подію доручено опублікувати на сайті АСІУ і донести її через ЗМІ.

 


comments powered by Disqus
Евроиндекс Интератлетика Миллениум Буд
Теги
Фри Тайм Спорт(2) Укрсполртбуд(1) Бойко Спорт(1) Крада(1) Товары для спорта и туризма(1) В.М. Сушкевич(16) Спортмастер(10) Конференция(5) АПСИ(5) in_sports(6) Интер Атлетика(11) Евроиндекс(8) Г.П. Копылов(4) Интератлетика(6) Пробег под каштанами(1) go!sport(24) Каталог Спортивная индустрия Украины(7) Заседание АСИУ(6) спортивный маркетинг(1) Спорт Тур Маркетинг(4) паралімпіада(2) life:)(1) турнир(2) Українське спортивне будівництво(1) Профитнес Консалтинг(2) Спортарсенал(2) А.Шишкина(1) Д.Музыка(1) Спорт для всех(4) Лига уличного футбола(1) Товары для спорта и туризма(1) Спорт для Всех(1) winter sport extreme(2) Велобайк(1) ЛЕВИ(1) турнір(1) Спортивный маркетинг(1) Спортивное спонсорство(1) ЮКА(2) Евро-2012(1) Ю.Павленко(6) Укрспортбуд(2) Делегация АСИУ(2) И.М. Сушкевич(1) президент АСИУ(1) Александр Алябьев(1) vasil(6) общественная организация "Совесть"(1) Корн(1) Делта Спорт(3) Спортастер(2) паралимпийские игры(2) Ю. Павленко(1) Бренд-Лига(2) третейский суд(3) Миллениум Буд(1) Павленко Ю.А.(1) Спортивная медицина(1) Мета(2) sun event(2) Третейский суд при АСИУ(2) Третейский суд(6) Спортивная Индустрия Украины(1) АПСИб vasil(1) ЕВРО-2012(1) Визит АСИУ в Харьков(1) каталог Спортивная индустрия Украины(1) заседание АСИУ(1) концерн Сафари(1) Комитетет спортивного маркетинга(1) Іван Григоровський(1) Сушкевич В.М.(3) Старшинов В.И.(1) Спорт Экспресс(1) Гарач Н.(1) Книжковий світ(1) Ванкувер(1) Щасливі долоні(1) параолімпійська збірна України(1) асіу(1) детский фестиваль дзюдо(1) фестиваль дзюдо(1) спортмастер-украина(1) клуб триумф(1) Выставка Фитнеса(1) go sport(1) фитнес-конвенция(1) паралимпиада(1) сочи 2014(1) adidas(2) mu(1) manchester united(1) асиу(2) ролики(1) спортмастер(2) 13 сентября(1) день физкультуры и спорта(1) заседание правления(1) мисс лнр(1) спорт(1) новости спорта(1) здоровые дети украины(1) нагородження студентів спортсменів(1)