Сделать старовой Добавить в закладки
Выберите язык:
Вход

Your Login Details

Forget Your Password?
Главная » ru » Новости » Новости Ассоциации » 6 грудня 2016 року перший клієнт компанії «ПРОСТО-СТРАХУВАННЯ» отримав виплату по ОСЦПВ за допомогою прямого впегулювання

6 грудня 2016 року перший клієнт компанії «ПРОСТО-СТРАХУВАННЯ» отримав виплату по ОСЦПВ за допомогою прямого впегулювання

RSS

На початку грудня 2016 року в Україні розпочав роботу проект по впровадженню прямого врегулювання збитків по автоцивілці, яке вже довгий час існує в багатьох країнах Європи. На сьогоднішній день в ньому прийняли участь 17 страхових компаній, ще декілька планує долучитися найближчим часом. Пряме врегулювання збитків полягає в тому, що водій, який потрапив в ДТП через вину іншого водія, може отримати відшкодування не від страхової компанії винуватця, а тієї, де він сам застрахований по ОСЦПВ. Страхова компанія потерпілого водія виплачує грошові кошти та вже без його участі врегульовує всі питання з компанією водія, що спричинив ДТП. Така система значно зменшує термін виплати потерпілому, підвищує якість обслуговування та дозволяє перекласти всі процеси по відшкодуванню збитків з водія на страхову.

Саме це сталося з одним із наших клієнтів, що придбав поліс ОСЦПВ ще квітні 2016 року в одному з банків-партнерів АТ «ПРОСТО-страхування». Вранці першого грудня його автомобіль був пошкоджений при ДТП. Відповідальність винуватця аварії була застрахована в компанії «ОРАНТА». Клієнт звернувся до кол-центру нашої компанії, де його проінформували про можливість прямого врегулювання, якою він і скористався. Після отримання довідки Поліції та проведеного розрахунку, 6 грудня наш клієнт отримав страхове відшкодування, яке склало більше 7 тис. гривень на свій картковий рахунок. Кошти будут витрачені на відновлення автомобіля після ДТП.

В свою чергу, АТ «ПРОСТО-страхування» отримає відшкодовані за збиток клієнту кошти від страхової компанії винуватця спричиненого ДТП.

Коментуючи цю подію, начальник управління виплат АТ «ПРОСТО-страхування» Володимир Косенко підкреслив: «Головна перевага прямого врегулювання полягає в тому, що власна страхова компанія, яку ви обрали свідомо та якій довіряєте, ніколи не зрадить, тому що ви її клієнт. На мою думку, переваги прямого врегулювання збитків по ОСЦПВ в найближчому майбутньому повинні стати стандартом роботи будь-якого надійного страховика».

За словами клієнта АТ «ПРОСТО-страхування», що отримав відшкодування, це не перший цого досвід звернення до страховиків, але один з найкращіх: «Приємно вражений оперативністю врегулювання страхового випадку, а також адекватністю оцінки пошкодженого майна. ДТП сталося 01.12.16, звернувся у ПРО100 за прямим врегулюванням, а 06.12.16 р. уже перерахували кошти на банківську карту. Дякую за професіоналізм!»

comments powered by Disqus
Евроиндекс Интератлетика Миллениум Буд
Теги
Фри Тайм Спорт(2) Укрсполртбуд(1) Бойко Спорт(1) Крада(1) Товары для спорта и туризма(1) В.М. Сушкевич(16) Спортмастер(10) Конференция(5) АПСИ(5) in_sports(6) Интер Атлетика(11) Евроиндекс(8) Г.П. Копылов(4) Интератлетика(6) Пробег под каштанами(1) go!sport(24) Каталог Спортивная индустрия Украины(7) Заседание АСИУ(6) спортивный маркетинг(1) Спорт Тур Маркетинг(4) паралімпіада(2) life:)(1) турнир(2) Українське спортивне будівництво(1) Профитнес Консалтинг(2) Спортарсенал(2) А.Шишкина(1) Д.Музыка(1) Спорт для всех(4) Лига уличного футбола(1) Товары для спорта и туризма(1) Спорт для Всех(1) winter sport extreme(2) Велобайк(1) ЛЕВИ(1) турнір(1) Спортивный маркетинг(1) Спортивное спонсорство(1) ЮКА(2) Евро-2012(1) Ю.Павленко(6) Укрспортбуд(2) Делегация АСИУ(2) И.М. Сушкевич(1) президент АСИУ(1) Александр Алябьев(1) vasil(6) общественная организация "Совесть"(1) Корн(1) Делта Спорт(3) Спортастер(2) паралимпийские игры(2) Ю. Павленко(1) Бренд-Лига(2) третейский суд(3) Миллениум Буд(1) Павленко Ю.А.(1) Спортивная медицина(1) Мета(2) sun event(2) Третейский суд при АСИУ(2) Третейский суд(6) Спортивная Индустрия Украины(1) АПСИб vasil(1) ЕВРО-2012(1) Визит АСИУ в Харьков(1) каталог Спортивная индустрия Украины(1) заседание АСИУ(1) концерн Сафари(1) Комитетет спортивного маркетинга(1) Іван Григоровський(1) Сушкевич В.М.(3) Старшинов В.И.(1) Спорт Экспресс(1) Гарач Н.(1) Книжковий світ(1) Ванкувер(1) Щасливі долоні(1) параолімпійська збірна України(1) асіу(1) детский фестиваль дзюдо(1) фестиваль дзюдо(1) спортмастер-украина(1) клуб триумф(1) Выставка Фитнеса(1) go sport(1) фитнес-конвенция(1) паралимпиада(1) сочи 2014(1) adidas(2) mu(1) manchester united(1) асиу(2) ролики(1) спортмастер(2) 13 сентября(1) день физкультуры и спорта(1) заседание правления(1) мисс лнр(1) спорт(1) новости спорта(1) здоровые дети украины(1) нагородження студентів спортсменів(1)