Сделать старовой Добавить в закладки
Выберите язык:
Вход

Your Login Details

Forget Your Password?
Главная » ru » Новости » Новости Ассоциации » Конкурс серед журналістів від Асоціації «Спортивна індустрія України»: візьми участь та отримай своє «Спортивне перо 2011»

Конкурс серед журналістів від Асоціації «Спортивна індустрія України»: візьми участь та отримай своє «Спортивне перо 2011»

RSS

Напередодні відзначення свого п’ятиріччя з дня заснування Асоціація «Спортивна індустрія України» оголосила цікаву новину для засобів масової інформації України та широкого журналістського загалу: АСІУ започаткувала Конкурс серед журналістів, що цьогоріч матиме назву «Спортивне перо 2011».

Положення про Конкурс серед журналістів «Спортивне перо».

З метою більш повного донесення інформації про ринок спортивної індустрії України, її досягнення та проблематику, популяризації вітчизняного виробника галузі і висвітлення новин законодавства України, що пов'язані зі сферою спортивної індустрії, популяризації здорового способу життя серед населення України, оптимального висвітлення цієї тематики в ЗМІ та залучення широких верств населення до у всіх регіонах Асоціація «Спортивна індустрія України» спільно з профільними міністерствами та відомствами України

оголошують щорічний Конкурс серед журналістів «Спортивне перо 2011», приуроченого 5-ій річниці з дня заснування Асоціації «Спортивна індустрія України»

 Цілі конкурсу:

- виявити і заохотити визнанням журналістські матеріали високої професійної якості в галузі спортивної індустрії;

- зробити головний акцент на якість, пошану, визнання в журналістиці, що не байдужа до галузі спортіндустрії України.

 Висунення номінантів проводиться самостійно журналістами, колективно (роботи на конкурс висуває редакція або видавництво) і від імені третьої особи (фізична особа висуває на конкурс будь-який журналістський матеріал).

 Виставляти свої роботи на конкурс можуть всі, хто професійно займається журналістикою в Україні – без обмежень за віком, типом ЗМІ (преса, телебачення, радіо, Інтернет), жанром і області журналістики, регіоном роботи і мешкання. Один і той же журналіст, редакція або третя особа можуть подавати роботи одночасно до декілька номінацій – обмежень з кількості заявок на участь в Конкурсі немає.

 Конкурс проводиться в шести номінаціях: 

- За краще висвітлення новини в галузі спортивної індустрії (Новини – запуск нових марок, модернізація брендів, об'єднання компаній, постачання сучасного устаткування|обладнання|, рекламні кампанії і інші новини про спортивну індустрію в Україні і в світі; інновації в секторі спортивних споруд; огляд перспективних новинок (історія і мета|ціль| створення|створіння|, технологічний принцип, цільова аудиторія тощо|тощо|)).

- За кращу подачу резонансного матеріалу (Висвітлення кричущої резонансної для галузі проблеми).

- За краще інтерв’ю (Діалог – інтерв'ю з|із| першими особами провідних компаній спортивної індустрії).

- За кращу подачу складної теми (У фокусі – вивчення галузевих проблем).

- «Журналістська надія спортивної індустрії» ( Найкраща публікація серед журналістів-початківців, студентів журналістських факультетів тощо).

 - За краще подання фотоматеріалів  про життя спортивної індустрії України

Умови Конкурсу
1. До участі в Конкурсі запрошуються штатні та позаштатні кореспонденти засобів масової інформації (преси, інтернет-видань, телебачення і радіомовлення), які зареєстровані та діють в регіонах України (областях, містах обласного та районного підпорядкування, районах та в м. Києві та в м. Севастополі).

2.Конкурс триватиме з дати оголошення (14.10.2010) протягом 2010-2011 року. Останній термін подання матеріалів до Конкурсної комісії – 30.08.2011р. Підведення підсумків та оголошення результатів відбудеться під час проведення чергової П’ятої всеукраїнської виставки спортивних товарів та послуг Go!Sport (кінець вересня-жовтень 2011 року).

3.Умовою участі в Конкурсі є публікація в друкованих ЗМІ або вихід в теле- чи радіоефірі з жовтня 2010 року по серпень 2011 року ДВОХ і більше авторських або виконаних у співавторстві матеріалів (статей, фотоілюстрацій, спеціальних передач тощо) учасника конкурсу «Спортивне перо 2011» (висвітлення окремих заходів, подій, фактів, оглядові матеріали інформаційно-аналітичного характеру, спогади та ін.).

4. Для участі в конкурсі необхідно надіслати ПОШТОЮ на адресу Організаторів копії матеріалів (копії статей, відеосюжетів, радіопрограм), які були розповсюджені через ЗМІ, з обов’язковим позначенням автора (авторів), дати виходу та засобу масової інформації. Також просимо надати розгорнуту інформацію про автора матеріалів у довільній формі.

5. Надіслані матеріали будуть оцінюватися журі конкурсу Експертною Радою  конкурсу «Спортивне перо 2011» за якісно-кількісними показниками. Жодні фактори, які не мають прямого відношення до суспільної значущості розповсюджених матеріалів, не будуть впливати на рішення конкурсної комісії.

6. Переможці конкурсу отримають премії від Асоціації «Спортивна індустрія України»:

1) перша премія – велотренажер;

2) друга премія – сертифікат (грошова премія -1000 грн.);

3) третя премія – сертифікат (грошова премія 500 грн.)

7.Номінації конкурсу:

* публікації в періодичній пресі;
* теле та відео продукція (фільми художні, документальні, передачі, ролики тощо) з даної тематики;
* радіопередачі, присвячені вказаній проблематиці в Україні;
* публікації на Інтернет-сайтах та спеціалізовані інтернет-сторінки (розділ).

За рекомендаціями Конкурсної комісії будуть встановлені спеціальні призи (спортивні товари та екіпіровка для заняття фізичною культурою та спортом).

ЗМІ, які найбільш активно висвітлювали нашу тематику у вказаний період будуть заохочені спеціальними призами.

Всі матеріали, будь ласка, надсилайте за адресою:

Асоціація «Спортивна індустрія України»

вул. Ганни Ахматової, 13д, секція Г, оф.4

м. Київ, 02068

Тел. для довідок: 044 223 27 95, 050 997 966 2, 066 799 01 81

Контактні особи – Наталія Гарач, Марина Чорна.
E-mail: mail@asiu.org.ua

Велике прохання до учасників!

Будь ласка, надсилайте всі матеріали не в останній момент, а одразу ж після їх виходу. Гарантуємо, що вони не загубляться і будуть всі враховані під час підведення підсумків. Також усі публікації, фото- і відеоматеріали будуть розміщені на офіційній веб-сторінці Асоціації «Спортивна індустрія України» www.asiu.org.ua

comments powered by Disqus
Евроиндекс Интератлетика Миллениум Буд
Теги
Фри Тайм Спорт(2) Укрсполртбуд(1) Бойко Спорт(1) Крада(1) Товары для спорта и туризма(1) В.М. Сушкевич(16) Спортмастер(10) Конференция(5) АПСИ(5) in_sports(6) Интер Атлетика(11) Евроиндекс(8) Г.П. Копылов(4) Интератлетика(6) Пробег под каштанами(1) go!sport(24) Каталог Спортивная индустрия Украины(7) Заседание АСИУ(6) спортивный маркетинг(1) Спорт Тур Маркетинг(4) паралімпіада(2) life:)(1) турнир(2) Українське спортивне будівництво(1) Профитнес Консалтинг(2) Спортарсенал(2) А.Шишкина(1) Д.Музыка(1) Спорт для всех(4) Лига уличного футбола(1) Товары для спорта и туризма(1) Спорт для Всех(1) winter sport extreme(2) Велобайк(1) ЛЕВИ(1) турнір(1) Спортивный маркетинг(1) Спортивное спонсорство(1) ЮКА(2) Евро-2012(1) Ю.Павленко(6) Укрспортбуд(2) Делегация АСИУ(2) И.М. Сушкевич(1) президент АСИУ(1) Александр Алябьев(1) vasil(6) общественная организация "Совесть"(1) Корн(1) Делта Спорт(3) Спортастер(2) паралимпийские игры(2) Ю. Павленко(1) Бренд-Лига(2) третейский суд(3) Миллениум Буд(1) Павленко Ю.А.(1) Спортивная медицина(1) Мета(2) sun event(2) Третейский суд при АСИУ(2) Третейский суд(6) Спортивная Индустрия Украины(1) АПСИб vasil(1) ЕВРО-2012(1) Визит АСИУ в Харьков(1) каталог Спортивная индустрия Украины(1) заседание АСИУ(1) концерн Сафари(1) Комитетет спортивного маркетинга(1) Іван Григоровський(1) Сушкевич В.М.(3) Старшинов В.И.(1) Спорт Экспресс(1) Гарач Н.(1) Книжковий світ(1) Ванкувер(1) Щасливі долоні(1) параолімпійська збірна України(1) асіу(1) детский фестиваль дзюдо(1) фестиваль дзюдо(1) спортмастер-украина(1) клуб триумф(1) Выставка Фитнеса(1) go sport(1) фитнес-конвенция(1) паралимпиада(1) сочи 2014(1) adidas(2) mu(1) manchester united(1) асиу(2) ролики(1) спортмастер(2) 13 сентября(1) день физкультуры и спорта(1) заседание правления(1) мисс лнр(1) спорт(1) новости спорта(1) здоровые дети украины(1) нагородження студентів спортсменів(1)