Сделать старовой Добавить в закладки
Выберите язык:
Вход

Your Login Details

Forget Your Password?
Главная » ru » Новости » Новости спорта » life:) стає офіційним спонсором Національного комітету спорту інвалідів України!

life:) стає офіційним спонсором Національного комітету спорту інвалідів України!

RSS
Life                       Спорту Інвалідів
 

life:) стає офіційним спонсором Національного комітету спорту інвалідів України! 

Київ, 21 серпня 2007 року. Оператор мобільного зв'язку life:) став офіційним спонсором Національного комітету спорту інвалідів України і підтримає українських спортсменів на XIII літних Паралімпійських іграх 2008 в Пекіні.

Цікаве і насичене життя доступне не тільки здоровим людям, але і тим, чиї можливості обмежені. Часто в спортивних змаганнях саме такі люди демонструють, яких майже недосяжних вершин здатний досягти людський дух. Яскравий приклад – спортсмени національної паралімпійської команди України, котрі неодноразово підкорювали найвищі спортивні п'єдестали світового спорту. Згадаймо, принаймні, про потужні виступи наших паралімпійців в Афінах-2004, зимовому Турині-2006, не кажучи про паралімпійське міжсезоння - Чемпіонати світу, Європи тощо. Щороку, щомісяця, щодня паралімпійські команди з різних видів спорту, повертаючись із змагань міжнародного рівня з чисельними нагородами різного ґатунку, гордо несуть звання паралімпійця – справжнього громадянина України.

 

Life

 

 

За визначенням світової спортивної спільноти та за оцінками міжнародних спортивних експертів за розвитком  спорту інвалідів наша країна займає лідерську позицію. Особливо приємно, що така позиція підтримується не тільки на державному рівні, але й коли бізнес докладає своїх зусиль аби розвивати спорт людей з обмеженими фізичними можливостями, відкриваючи їм світ для необмежених можливостей, даруючи нове життя.

 

Life

 

 

Важливо, що напередодні ХІІІ літньої Паралімпіади в Китаї один з провідних операторів мобільного зв'язку в Україні - life:) стає офіційним спонсором Національного комітету спорту інвалідів України та підтримає українських спортсменів на Паралімпійських іграх 2008 в Пекіні.  Саме ці літні ігри, після почесного та несподівано приємного 6-го загальнокомандного заліку в ХІІ іграх на землі древньої Еллади - прадавній батьківщині Олімпійських ігор – Афінах, передбачають ще більше зусиль, наполегливості та натхнення, адже досягнення минулих років задають високу планку для спортсменів, що готуються виступити на літній Паралімпіаді, яка пройде в 2008 в Пекіні, столиці Китаю.

 

LIFE

 

 

Тоді, у 2004 році, у загальному заліку Україна стала шостою, залишивши позаду майже всі держави Європи. Запорукою цього стали 55 паралімпійських медалей, серед яких 24 золота, 12 срібних нагород та 19 бронзових. Українські паралімпійці - лише 88 спортсменів і спортсменок – у чесній конкурентній боротьбі з більш ніж 4000 спортсменів світу змагалися у 9 видах спорту, і крім здобутих медалей їм вдалося встановити більше десяти світових та паралімпійських рекордів.

 

LIFE

 

 

За словами президента Національного комітету спорту інвалідів України Валерія Сушкевича, - "У Паралімпіаді 2008 року передбачається виступ близько 200 українських спортсменів-паралімпійців, котрі виборюватимуть найвищі нагороди у 12 видах спорту. Національний комітет спорту інвалідів України згідно підсумків спортивних досягнень українських паралімпійців протягом періоду 2005-2007 років планує отримати 114 паралімпійських

ліцензій у 12 видах спорту: футбол ДЦП, легка атлетика, пауерліфтинг, дзюдо, стрільба з лука, настільний теніс, фехтування на візках, волейбол сидячи, плавання, голбол, стрільба кульова та академічна гребля. Вперше Україна бореться за ліцензії з кульової стрільби та голболу, а академічна гребля була включена до паралімпійської програми змагань нещодавно – до Паралімпіади-2008. До складу кандидатів до паралімпійської збірної команди України входить 230 спортсменів-інвалідів із вказаних видів спорту, серед яких понад 20 відсотків молоді, яка раніше не брала участь у процесі відбору до Паралімпійських ігор.  Як відомо, підготовка висококласних спортсменів вимагає значних ресурсів, і тут справжнім помічником паралімпійців стане оператор мобільного зв'язку life:)".

life:) гордиться наданою йому можливістю підтримати Національний комітет спорту інвалідів України і внести свій внесок в досягнення значних результатів на світовій спортивній арені українськими спортсменами-паралімпійцями.

Як відзначив Головний виконавчий директор life:) Тансу Єен: «Соціальна відповідальність є  невід'ємною частиною діяльності нашої компанії.  Ми раді, що зможемо підтримати паралімпійську збірну України та віримо у її перемоги. Сподіваємося, що наша співпраця допоможе паралімпійцям успішно та професійно підготуватися до тих випробувань, які чекають на них під час Паралімпійських ігор в Пекіні».

life:) допомагає досягати вершин!

***

life:) – це національний оператор мобільного зв’язку, що надає свої послуги на території, де мешкає понад 91% населення України. Мережа life:) продовжує розширюватися безпрецедентними темпами і сьогодні працює в усіх містах з населенням понад 35 000 і в більш ніж 22 000 населених пунктах України, а також на всіх основних автомагістралях країни.

life:) забезпечує можливість роумінгу в 193 країнах завдяки 500 роумінг-партнерам. Оператор першим на ринку впровадив технологію EDGE і сьогодні пропонує своїм абонентам широке EDGE покриття  - у 42 містах, включаючи всі обласні центри України.

life:) пропонує високоякісні послуги мобільного зв’язку для всіх сегментів українського суспільства. Понад 325 центрів обслуговування абонентів і ексклюзивних магазинів life:) працюють в 127 містах країни. Крім того, абоненти можуть замовити послуги life:) у 33 700 торгових точках.

Життя стає цікавішим!

www.life.com.ua

8 800 50 5433 0

Всім  компаніям, корпораціям, приватним особам, які бажають взяти участь у спонсорській програмі Національного комітету спорту інвалідів України, та іншою додатковою інформацією звертатися до Наталії Гарач, тел.. +38 (044) 289 43 30; +38 (093)771 10 64, media@paralympic.org.ua

comments powered by Disqus
Евроиндекс Интератлетика Миллениум Буд
Теги
Фри Тайм Спорт(2) Укрсполртбуд(1) Бойко Спорт(1) Крада(1) Товары для спорта и туризма(1) В.М. Сушкевич(16) Спортмастер(10) Конференция(5) АПСИ(5) in_sports(6) Интер Атлетика(11) Евроиндекс(8) Г.П. Копылов(4) Интератлетика(6) Пробег под каштанами(1) go!sport(24) Каталог Спортивная индустрия Украины(7) Заседание АСИУ(6) спортивный маркетинг(1) Спорт Тур Маркетинг(4) паралімпіада(2) life:)(1) турнир(2) Українське спортивне будівництво(1) Профитнес Консалтинг(2) Спортарсенал(2) А.Шишкина(1) Д.Музыка(1) Спорт для всех(4) Лига уличного футбола(1) Товары для спорта и туризма(1) Спорт для Всех(1) winter sport extreme(2) Велобайк(1) ЛЕВИ(1) турнір(1) Спортивный маркетинг(1) Спортивное спонсорство(1) ЮКА(2) Евро-2012(1) Ю.Павленко(6) Укрспортбуд(2) Делегация АСИУ(2) И.М. Сушкевич(1) президент АСИУ(1) Александр Алябьев(1) vasil(6) общественная организация "Совесть"(1) Корн(1) Делта Спорт(3) Спортастер(2) паралимпийские игры(2) Ю. Павленко(1) Бренд-Лига(2) третейский суд(3) Миллениум Буд(1) Павленко Ю.А.(1) Спортивная медицина(1) Мета(2) sun event(2) Третейский суд при АСИУ(2) Третейский суд(6) Спортивная Индустрия Украины(1) АПСИб vasil(1) ЕВРО-2012(1) Визит АСИУ в Харьков(1) каталог Спортивная индустрия Украины(1) заседание АСИУ(1) концерн Сафари(1) Комитетет спортивного маркетинга(1) Іван Григоровський(1) Сушкевич В.М.(3) Старшинов В.И.(1) Спорт Экспресс(1) Гарач Н.(1) Книжковий світ(1) Ванкувер(1) Щасливі долоні(1) параолімпійська збірна України(1) асіу(1) детский фестиваль дзюдо(1) фестиваль дзюдо(1) спортмастер-украина(1) клуб триумф(1) Выставка Фитнеса(1) go sport(1) фитнес-конвенция(1) паралимпиада(1) сочи 2014(1) adidas(2) mu(1) manchester united(1) асиу(2) ролики(1) спортмастер(2) 13 сентября(1) день физкультуры и спорта(1) заседание правления(1) мисс лнр(1) спорт(1) новости спорта(1) здоровые дети украины(1) нагородження студентів спортсменів(1)