Сделать старовой Добавить в закладки
Выберите язык:
Вход

Your Login Details

Forget Your Password?
Главная » ru » Go!Sport » СПЕЦІАЛІЗОВАНА ВИСТАВКА СПОРТИВНИХ ТОВАРІВ ТА ПОСЛУГ АСОЦІАЦІЇ "СПОРТИВНА ІНДУСТРІЯ УКРАЇНИ"

СПЕЦІАЛІЗОВАНА ВИСТАВКА СПОРТИВНИХ ТОВАРІВ ТА ПОСЛУГ АСОЦІАЦІЇ "СПОРТИВНА ІНДУСТРІЯ УКРАЇНИ"

RSS
Прес-реліз
СПЕЦІАЛІЗОВАНА ВИСТАВКА СПОРТИВНИХ ТОВАРІВ ТА ПОСЛУГ АСОЦІАЦІЇ "СПОРТИВНА ІНДУСТРІЯ УКРАЇНИ"
 
5 червня 2008 року Асоціація «Спортивна індустрія України» (далі - АСІУ), яка успішно працює на вітчизняному ринку вже більш ніж 2 роки та об'єднує в своїх лавах біля сорока найбільш потужних компаній спортивного ринку України, розпочинає спеціалізовану виставку спортивних товарів та послуг компаній-членів Асоціації, яка пройде в кулуарах третього поверху адміністративного будинку ВР по вул. Грушевського, 5.

Головним завданням даної виставки є концентрація уваги українського суспільства, Парламенту та влади на необхідності популяризації фізичної культури і спорту, забезпечення здорового способу життя українських громадян на основі розвитку виробництва товарів, робіт та послуг вітчизняної спортивної індустрії.

Виставка спортивних товарів та послуг АСІУ покликана стати потужною виставковою подією року, яка дасть усвідомлення потенціалу вітчизняної спортивної індустрії. На виставці, загальна площа якої становить понад 150 кв. м, представлені, практично, всі найбільші вітчизняні виробники спортивних товарів (серед яких «Інтер Атлетика», Vasil, «Харбел» та інші), найбільші мережі спеціалізованої торгівлі «Спортмастер», «Делта Спорт», спеціалізовані підприємства спортивного будівництва та розвитку тощо.

У ході проведення виставки буде презентовано та вручено кожному народному депутату України виданий вперше за історію нашої незалежної держави каталог АСІУ «Спортивна індустрія України», що є вичерпним спеціалізованим довідником, який містить в собі інформацію про виробників та імпортерів спортивних товарів на ринку України.

Сьогодні, коли українська еліта знаходиться на шляху активного пошуку національної ідеї, яка спроможна об'єднати всіх громадян України незалежно від місця народження, мови, професії та політичних переконань, саме фізична культура і спорт та її фундаментальний чинник - спортивна індустрія - може стати ключем до вирішення цієї надзвичайно актуальної проблеми, об'єднавши усю українську спільноту шляхом популяризації здорового способу життя. Проведення даної виставки у приміщенні Верховної Ради стане наочною демонстрацією активної позиції Українського Парламенту у справі визначення державної політики щодо забезпечення здоров'я української нації. Очевидно, що ця виставкова подія стане також ефективним механізмом підтримки державної політики щодо забезпечення здоров'я української нації з боку вищих державних інституцій у справі розвитку фізичної культури та спорту в Україні.

Додатково:

Каталог АСІУ «Спортивна індустрія України» є вичерпним спеціалізованим довідником, який містить в собі інформацію про виробників та імпортерів спортивних товарів на ринку України.
Необхідність створення даного каталогу продиктована активним ростом спортивної індустрії і відсутністю ефективного джерела інформації, за допомогою якого споживач зміг би оперативно вирішити власні задачі. Завдяки каталогу АСІУ «Спортивна індустрія України» державні структури, спортивні магазини, професійні федерації і клуби з різних видів спорту, спортивні об'єкти та інші підприємства, що закуповують спортивні товари, а також громадяни України зможуть оперативно знайти компанію-постачальника, торгову марку або конкретний товар. Останнє особливо зручно у випадку, якщо необхідно знайти інвентар або устаткування, яке рідко буває у вільному продажі. У 16 основних тематичних розділах каталогу представлено понад 200 компаній-постачальників, в першу чергу членів і партнерів Асоціації «Спортивна індустрія України», яка і виступила ініціатором цього проекту. Каталог виданий компанією «Спорт Тур Маркетинг» за підтримки Міністерства України у справах сім'ї, молоді і спорту та компанії «Євроіндекс».

Успіх каталогу «Спортивна індустрія України» по праву отримають і розділять спортивна індустрія, фізична культура та спорт України й держава в цілому, адже головна мета збірника - не тільки підвищення конкурентоспроможності вітчизняного спортивного виробництва, але й формування в Україні засобами фізичної культури й спорту здорового способу життя.

Короткі відомості про Асоціацію «Спортивна індустрія України» (АСІУ)/ www.asiu.org.ua

Асоціація створена з метою постійної координації діяльності її членів, які працюють в Україні у сфері виробництва і реалізації товарів спортивної індустрії, а також в інших галузях, які тим або іншим чином взаємопов'язані. Основні цілі Асоціації: інформаційно-правове забезпечення підприємницької діяльності вітчизняної спортивної індустрії; підтримка суб'єктів вітчизняної спортивної індустрії; координація діяльності членів Асоціації в області виробництва і реалізації стратегії розвитку спортивної індустрії України, розробка і впровадження разом з органами державної влади Концепції і Програми розвитку спортивної індустрії України тощо.

Безумовно, однією з найважливіших публічних подій року для АСІУ стала перша всеукраїнська виставка Go!Sort, підтримана Міністерством України у справах сім'ї, молоді та спорту, яка, охопивши, практично всі ЗМІ, надала новий поштовх для розвитку АСІУ, її членів, а також популяризації спорту і фізичної культури української нації. До першого дня діяльності виставки було випущено перший - вже український - журнал inSport - однойменний журнал видається вже не перший рік в Росії під керівництвом пана А. Малигіна. Саме журнал inSport, що зараз видається в Україні щоквартально, покликаний слугувати спортивній індустрії України, показувати її новинки, рекламувати її діяльність, популяризувати вітчизняного виробника і новини законодавства України, пов'язані з сферою спортивної індустрії.

Проводиться започаткована з витоків діяльності АСІУ активна робота Асоціації, її членів в упровадженні і підтримці доброчинних ініціатив: з листопада 2006 року - акція „Спортивна індустрія - соціально незахищеним" (Харків, Дніпропетровськ, Київ, Донецьк), Міжнародний день захисту дітей (Київ), Всеукраїнський конкурс "Рівні можливості очима дитини", цільова допомога інваліду з дитинства Євгенію Добжицькому (м. Київ) - як найактивнішому телевболівальнику Паралімпіади в Турині, допомога діткам з інвалідністю м. Маріуполя і школярам села Верхнього Львівської обл.., підтримка військових частин і різноманітних установ.


На даному етапі членами АСІУ є вже 36 компаній.

Контактна особа для довідок: Наталія Гарач - 8 093 771 10 64, 289 43 30


comments powered by Disqus
Евроиндекс Интератлетика Миллениум Буд
Теги
Фри Тайм Спорт(2) Укрсполртбуд(1) Бойко Спорт(1) Крада(1) Товары для спорта и туризма(1) В.М. Сушкевич(16) Спортмастер(10) Конференция(5) АПСИ(5) in_sports(6) Интер Атлетика(11) Евроиндекс(8) Г.П. Копылов(4) Интератлетика(6) Пробег под каштанами(1) go!sport(24) Каталог Спортивная индустрия Украины(7) Заседание АСИУ(6) спортивный маркетинг(1) Спорт Тур Маркетинг(4) паралімпіада(2) life:)(1) турнир(2) Українське спортивне будівництво(1) Профитнес Консалтинг(2) Спортарсенал(2) А.Шишкина(1) Д.Музыка(1) Спорт для всех(4) Лига уличного футбола(1) Товары для спорта и туризма(1) Спорт для Всех(1) winter sport extreme(2) Велобайк(1) ЛЕВИ(1) турнір(1) Спортивный маркетинг(1) Спортивное спонсорство(1) ЮКА(2) Евро-2012(1) Ю.Павленко(6) Укрспортбуд(2) Делегация АСИУ(2) И.М. Сушкевич(1) президент АСИУ(1) Александр Алябьев(1) vasil(6) общественная организация "Совесть"(1) Корн(1) Делта Спорт(3) Спортастер(2) паралимпийские игры(2) Ю. Павленко(1) Бренд-Лига(2) третейский суд(3) Миллениум Буд(1) Павленко Ю.А.(1) Спортивная медицина(1) Мета(2) sun event(2) Третейский суд при АСИУ(2) Третейский суд(6) Спортивная Индустрия Украины(1) АПСИб vasil(1) ЕВРО-2012(1) Визит АСИУ в Харьков(1) каталог Спортивная индустрия Украины(1) заседание АСИУ(1) концерн Сафари(1) Комитетет спортивного маркетинга(1) Іван Григоровський(1) Сушкевич В.М.(3) Старшинов В.И.(1) Спорт Экспресс(1) Гарач Н.(1) Книжковий світ(1) Ванкувер(1) Щасливі долоні(1) параолімпійська збірна України(1) асіу(1) детский фестиваль дзюдо(1) фестиваль дзюдо(1) спортмастер-украина(1) клуб триумф(1) Выставка Фитнеса(1) go sport(1) фитнес-конвенция(1) паралимпиада(1) сочи 2014(1) adidas(2) mu(1) manchester united(1) асиу(2) ролики(1) спортмастер(2) 13 сентября(1) день физкультуры и спорта(1) заседание правления(1) мисс лнр(1) спорт(1) новости спорта(1) здоровые дети украины(1) нагородження студентів спортсменів(1)