Сделать старовой Добавить в закладки
Выберите язык:
Вход

Your Login Details

Forget Your Password?
Главная » ua » Новини » У травні 2016 року компанія «Спортмастер Україна» відзначить свій двадцятирічний ювілей

У травні 2016 року компанія «Спортмастер Україна» відзначить свій двадцятирічний ювілей

RSS

Становлення і розвиток будь-якої компанії дуже схожі на життя людини: народження, перші кроки, впізнаваність, а незабаром - авторитет в бізнес-сегменті, який компанія представляє, і на ринку в цілому. 20 років тому народилася усіма впізнавана зараз на ринку спортивної індустрії України компанія «Спортмастер Україна». Вона, незважаючи не на зовсім сприятливу ситуацію в економіці країни, успішно пройшла всі кроки становлення, і за ці роки стала однією з провідних мультиканальних мереж спортивних товарів в Україні, впізнаваним, успішним, ефективним і конкурентоспроможним гравцем на спортивному європейському ринку.

Спортмастер

Компанія «Спортмастер Україна» - один з лідерів ринку спортивної індустрії України, вона вносить істотний внесок в економіку України, представляючи її громадянам тисячі робочих місць з офіційним працевлаштуванням та соціальним пакетом, забезпечуючи суттєві податкові надходження, приділяє велику увагу спонсорським і благодійним заходам, просуває здоровий спосіб життя і сприяє розвитку масового спорту в Україні. А також, компанія динамічно розвиває український сегмент ринку спортивних товарів, нарощуючи в мережі своїх магазинів у багатьох містах нашої країни представництво і продажі спортивних товарів українського виробника.

Зараз в активі компанії - 26 магазинів в 14 містах України, що представляють 115 торгових марок. Цікаво, що протягом року компанія «Спортмастер Україна» обслуговує більш ніж 20 мільйонів відвідувачів!

Спортмастер

Таке успішне становлення і розвиток компанії «Спортмастер Україна» зумовлений багатьма чинниками, і одним з них є згуртований, цілісний і об’єднаний спільними цілями і завданнями колектив, кількість співробітників якого на даний момент становить майже дві тисячі. Ініціативність, креативність, відповідальність, вміння зосередитися на цілях, прагнення до найвищих результатів і воля до перемоги - основні характеристики працівників компанії. Вагомий авторитет на ринку спортивної індустрії України компанії «Спортмастер Україна» показують, що її співробітники завжди знаходяться на висоті представлених компанією вимог.

Спортмастер

Завдяки правильно обраній стратегії і зусиллям всього колективу, компанії «Спортмастер Україна» вдалося, не дивлячись на кризовий стан фінансово-економічного сектору нашої країни, домогтися збільшення обсягів продажів, забезпечити зростання своєї ринкової частки на ринку України, зберегти і примножити надання робочих місць українським громадянам, в тому числі, і людям з інвалідністю. Компанія прагне і надалі зберігати репутацію лідерів у всіх сегментах ринку, використовуючи накопичувальний досвід і технології для подальшого розвитку свого бізнесу.

Спортмастер

Компанія «Спортмастер Україна» також є одним із засновників створеної 10 років тому Асоціації «Спортивна індустрія України» (АСІУ). Компанія не тільки бере найактивнішу участь у проведенні різноманітних заходів під егідою АСІУ, а є їх ініціатором. Тільки в цьому році за підтримки «Спортмастера» відбулися змагання з шкільної футбольної ліги України, нагородження кращих студентів-спортсменів 2015 року, участь в заходах федерацій біатлону, настільного хокею, ветеранів волейболу. Крім того, компанія «Спортмастер Україна» - активний учасник постійно діючої в АСІУ благодійної акції «Спортивна індустрія - соціально незахищеним».

Спортмастер

За словами президента Асоціації «Спортивна індустрія України», Уповноваженого Президента України з прав людей з інвалідністю, президента Національного паралімпійського комітету України Валерія Сушкевича, компанія «Спортмастер Україна» - це компанія гуманітарного спрямування, яка працює на благо українських дітей, фізичного виховання молоді, підтримки людей з інвалідністю, їх сімей та дітей з інвалідністю.

«Компанія «Спортмастер Україна», основним завданням якої є розвиток фізичної культури і спорту в Україні, забезпечення здорового способу життя та підтримка соціально незахищених верств населення нашої держави - це українська компанія, яка допомагає людям у цей непростий для України час ... Тільки за останні місяці компанія надала потужну допомогу Західному реабілітаційно-спортивному центру, де проходять фізкультурно-спортивну реабілітацію люди з інвалідністю, у вигляді спортивних товарів, спортивного інвентарю та обладнання, а також традиційно надала чергову благодійну допомогу у вигляді спортивних товарів спортсменам з інвалідністю. У яскравому успіху паралімпійців і дефлімпійців України є і частка компанії «Спортмастер Україна»!

Спортмастер

Уже багато років особисто знаю генерального директора компанії - Чернова Ігоря Валентиновича, який, незважаючи на свою інвалідність, не тільки займає провідне місце в системі компаній, але постійно особисто ініціює впровадження безстрокової акції Асоціації «Спортивна індустрія України» - «АСІУ - соціально незахищеним». Це людина-патріот, яка спрямовує свої зусилля на вирішення гуманітарних проблем української держави. Спасибі Ігорю Чернову і великому згуртованому колективу компанії «Спортмастер Україна» за їхню громадянську позицію! » - зазначив В.Сушкевич.

Спортмастер

Свій ювілей компанія відзначить святковими і активними спортивними заходами в величезному колі своїх друзів, партнерів і прихильників фізичної культури і спорту. У програмі заходів - привітання представників органів влади, провідних артистів України, велопробіг, спортивні змагання з футболу, волейболу, настільного тенісу, настільного хокею, петанку, бадмінтону, перетягування каната. Всі учасники змагань будуть відзначені призами від компанії-ювіляра.

Звертаючись до всіх своїх клієнтів, шанувальників, керівництво і колектив компанії висловлює свою подяку кожному, хто в цей нелегкий час залишився відданим компанії, за любов і інтерес до компанії, мережі магазинів і продукції, наданої компанією. «Спортмастер України» зробить все можливе і неможливе, щоб і надалі всім клієнтам компанії було комфортно, а інвентар і товари допомагали вести здоровий спосіб життя. У «Спортмастері» завжди всім раді !!!

Спорт об'єднує !!!

Із задоволенням разом !!!

«Спортмастер Україна» - це сила !!!

comments powered by Disqus
Евроиндекс Интератлетика Миллениум Буд
Теги
Фри Тайм Спорт(2) Укрсполртбуд(1) Бойко Спорт(1) Крада(1) Товары для спорта и туризма(1) В.М. Сушкевич(16) Спортмастер(10) Конференция(5) АПСИ(5) in_sports(6) Интер Атлетика(11) Евроиндекс(8) Г.П. Копылов(4) Интератлетика(6) Пробег под каштанами(1) go!sport(24) Каталог Спортивная индустрия Украины(7) Заседание АСИУ(6) спортивный маркетинг(1) Спорт Тур Маркетинг(4) паралімпіада(2) life:)(1) турнир(2) Українське спортивне будівництво(1) Профитнес Консалтинг(2) Спортарсенал(2) А.Шишкина(1) Д.Музыка(1) Спорт для всех(4) Лига уличного футбола(1) Товары для спорта и туризма(1) Спорт для Всех(1) winter sport extreme(2) Велобайк(1) ЛЕВИ(1) турнір(1) Спортивный маркетинг(1) Спортивное спонсорство(1) ЮКА(2) Евро-2012(1) Ю.Павленко(6) Укрспортбуд(2) Делегация АСИУ(2) И.М. Сушкевич(1) президент АСИУ(1) Александр Алябьев(1) vasil(6) общественная организация "Совесть"(1) Корн(1) Делта Спорт(3) Спортастер(2) паралимпийские игры(2) Ю. Павленко(1) Бренд-Лига(2) третейский суд(3) Миллениум Буд(1) Павленко Ю.А.(1) Спортивная медицина(1) Мета(2) sun event(2) Третейский суд при АСИУ(2) Третейский суд(6) Спортивная Индустрия Украины(1) АПСИб vasil(1) ЕВРО-2012(1) Визит АСИУ в Харьков(1) каталог Спортивная индустрия Украины(1) заседание АСИУ(1) концерн Сафари(1) Комитетет спортивного маркетинга(1) Іван Григоровський(1) Сушкевич В.М.(3) Старшинов В.И.(1) Спорт Экспресс(1) Гарач Н.(1) Книжковий світ(1) Ванкувер(1) Щасливі долоні(1) параолімпійська збірна України(1) асіу(1) детский фестиваль дзюдо(1) фестиваль дзюдо(1) спортмастер-украина(1) клуб триумф(1) Выставка Фитнеса(1) go sport(1) фитнес-конвенция(1) паралимпиада(1) сочи 2014(1) adidas(2) mu(1) manchester united(1) асиу(2) ролики(1) спортмастер(2) 13 сентября(1) день физкультуры и спорта(1) заседание правления(1) мисс лнр(1) спорт(1) новости спорта(1) здоровые дети украины(1) нагородження студентів спортсменів(1)